середу, 17 вересня 2014 р.

БІБЛІОТЕКА – ОСТРІВЕЦЬ ДУХОВНОСТІ

Луїс Борхес сказав: “І уявляв я собі рай, схожий на бібліотеку». Кожна бібліотека – острівець духовності, берегиня національної культури, скарбниця народної  творчості.   16 вересня 2014 року упевнитися в цьому твердженні мали змогу вчителі В.Бока, Є.Молоткова та учні 7-х класів Нововоронцовської загальноосвітньої школи № 1, під час візиту до центральної районної бібліотеки «Книжковий вибух», підготованого працівниками комунального закладу та директором комунальної установи «Районний Будинок культури». 
    Під час заходу учні познайомилися з книжковою виставкою «Книга – зв`язок віків», переглянули відеоролики «Правила поведінки в бібліотеці», «Про читання».
  Є багато див на землі, створених природою і зроблених людиною. Та чи не найбільше диво з див – книга. У ній весь неосяжний світ, вона як незгасимий смолоскип освітлює шлях людині. Значення читання діти відчули беручи участь у електронних літературних вікторинах «Життєві цінності у житті людини» і «Бібліотеки давні та сучасні», пізнавальної гри «Хрестики – нулики». За проявлену ерудицію кожен учасник отримав солодощі.         

    Присутні одержали задоволення від зустрічі, тому виявили бажання приходити до бібліотеки частіше.

Немає коментарів:

Дописати коментар