пʼятницю, 13 грудня 2013 р.

Всі букви закону заголовні


У понеділок 9 грудня стартував Всеукраїнський тиждень права, який триває до 14 грудня.  В рамках тижня у КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» пройшла година спілкування «Всі букви закону заголовні». На заході були присутні  вчителі В.Бока, Є.Молоткова та учні  6-х класів Нововоронцовської загальноосвітньої школи №1. Господарювали на заході члени волонтерської бригади «Лідер», які стверджували, що права людини починаються з прав дитини. Це підтверджено  Конвенцією ООН про права дитини, яка створена для того, щоб захистити маленьких громадян держави і надати їм як найкращі умови для розвитку та реалізації прав.  
       У відеороликах, переглянутих присутніми, йшлося  про права кожної дитини, соціальні служби та спеціалістів до яких потрібно звернутися в разі порушення прав  чи виникнення скрутної ситуації.
    Головна мета заходу переконати дітей в необхідності  знання своїх прав, для того щоб захистити себе, а також  довести, що  безвихідних ситуацій немає, отже не потрібно  залишайся наодинці зі своїми проблемами.  Але реалізуючи свої права, потрібно намагатися поважати права інших. Якщо  зробити це –  зміниться світ і люди, що нас оточують.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар