четвер, 19 червня 2014 р.

Літо в бібліотеці.

    Літо – це весела пора для школярів, яка дана їм для зміцнення здоров’я і духовного зростання. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушить у цікаві подорожі до давно омріяних міст або місць. Але не менш захоплюючі та пізнавальні віртуальні і уявні екскурсії читачі відвідують в  бібліотеці. 

  Літні канікули – це гаряча пора для бібліотекарів, коли дітей не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля. 
 Протягом тижня працівники комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» підготували для своїх маленьких друзів із пришкільного оздоровчого табору Нововоронцовської загальноосвітньої школи №2 та  провели станційну гру «Літературні розваги», літературний квест «Хто з якої казки?», літературний морський бій, правознавчу гру «Хрестики - нулики» (приурочену до дня Конституції України).  

 Діти активно змагалися, раділи перемозі, засмучувалися через програш, отримували подарунки та усвідомили: перемагає той хто більше читає, відповідно більше знає. 
   Тож літній відпочинок – це не тільки заняття спортом та рухливими іграми , іноді, навіть,  бездумне гаяння часу, а й читання. Адже промайнуть канікули - ми знову зустрінемося щоб перевірити:  хто ж став найрозумнішим?

  Отже найцікавіший відпочинок  очікує на дітей в бібліотеці. Тут кожен знайде захоплююче заняття і зустрінеться з цікавою книгою.

Немає коментарів:

Дописати коментар