вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Це нашої історії рядки

Стоїть бібліотека на землі, вища і святіша від усіх богинь. Скільки  в стінах бібліотек переплелось людських доль, скільки людських сердець пересіялось через їх руки і душу, скільки широких шляхів відкрили ці люди для найменших, скільки збережено і впорядковано ними книг – скарбів мудрості. І це не просто храм науки і душі – це наша історія.
10 жовтня 2014 року Нововоронцовська центральна районна бібліотека відзначила своє 70- річчя. На  зустрічі «Це нашої історії рядки» в літературно-музичної вітальні з цієї нагоди були присутні голова Нововоронцовської районної державної адміністрації Василь Тітаренко, перший  заступник голови районної державної адміністрації  Валерій Руденко, начальник  фінансового управління  районної державної адміністрації Лариса Найда, завідувач сектором культури районної державної адміністрації Людмила Ліновська, місцева поетеса Лідія Глєбова, представники преси,працівники бібліотечних установ району, викладачі районної музичної школи з своїми вихованцями, вчителі та учні селищних загальноосвітніх шкіл, активні читачі районної бібліотеки. Присутні пригадали основні віхи розвитку  Нововоронцовської центральної районної бібліотеки, керівників, які очолювали  заклад,  ветеранів бібліотечної справи, вшанували пам`ять тих, хто відійшов у вічність.
Відчуття теплоти та гармонії зустріч набула завдяки музичним композиціям у виконанні Д.Болдирєвої, Д.Подухайло, А. Гашицької та викладачів музичної школи, а також ліричним пісням у виконанні народного ансамблю народної пісні «Джерела». Учасники театрального колективу «Душа»  подарували присутнім поезії та інсценівки.
 Захід відбувся завдяки фінансовій підтримці місцевих підприємців І.Кандибала,  М.Янішевського та кандидатів  у депутати Верховної Ради І.Бебка,  В.Зеленчука та С.Тигипка

Немає коментарів:

Дописати коментар