середу, 23 серпня 2017 р.

Наш прапор зітканий із неба і сонця

У блакитне небо над золотавими  нивами, зметнувся прапор  України. В ньому  назавжди злилися кольори усміхненого сонця і чистої води. Гідність прапора захищається як у самій країні, так і за її межами. Зневага до нього розглядається як зазіхання на честь нації та держави.  Багато поколінь захисників української землі проливали кров та клали на плаху історії свої голови за цей величний символ. Зараз під ним наші бійці виборюють перемогу в ім’я свободи України
 Саме тому працівники комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека», проводячи заходи з нагоди  відзначення Дня Державного Прапора, акцентували увагу користувачів  на те, що наш український прапор – це символ миролюбства,втілення національної єдності, честі й гідності.

 Патріотичні замальовки «Жовто – блакитний символ гордості  за Україну», відео-екскурс «Державний прапор України: історія і суперечки», історичний ракурс «Наш прапор зітканий із неба і сонця»,  які пройшли 22 та 23 серпня 2017 року в приміщенні бібліотеки, були адресовані  підростаючому поколінню. Адже саме їм потрібно гідно нести державний стяг у майбуття. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар