вівторок, 22 липня 2014 р.

Обговорення проекту змін до Конституції України





Мешканці селища Нововоронцовка долучилися до обговорення проекту змін до Конституції України (щодо децентралізації влади) та Концепції реформування місцевого самоврядування і територіальної організації влади в Україні.
18 липня в приміщенні комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» зібралися активні користувачі бібліотеки, представники літературного об`єднання «Пам`ять» та молодіжної ради селища. Увазі присутніх була надана  порівняльна таблиця до проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації державної влади),  інформація про зміну повноважень Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, утворення нових органів регіональної та місцевої влади та зміну адміністративно-територіального устрою України, розширення повноважень органів місцевого самоврядування, публікації періодичних видань.
Зустріч пройшла у формі коментованого читання матеріалів.
Час для обмірковування почутої інформації ще маємо, тому відбудеться нова зустріч для внесення своїх пропозицій. Бажаючи особисто висловити думки та коментарі, отримали  електронну адресу сайту Нововоронцовської районної державної адміністрації та запрошення  скористатися  центром доступу до мережі Інтернет центральної районної бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар