вівторок, 29 липня 2014 р.

Пляжне читання



«Якщо Ви не йдете в бібліотеку – бібліотека прийде до Вас» - під таким гаслом працівники комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» вирушили до місць масового літнього відпочинку односельців.  29 липня в рамках обласної програми «Літнє читання»  відкритий літній абонемент розпочав «Пляжне читання». Із цікавістю, а потім вдячністю зустріли працівників книгарні мами та бабусі, які вже стомилися фантазувати, щоб  розважити свою малечу в перерві між купанням. Діти обирали журнали, із задоволенням читали рідним та бібліотекарям, наймолодші розповідали лише їм зрозумілі історії про героїв книг. «Як добре, що ви прийшли,- сказала Ольга Чирченко, бабуся,- хоч півгодини відпочила, доки онучка роздивлялася нові журнали. Дякую. Буду чекати знову».
 Час «Пляжного читання» сплинув і під слова вдячності і обіцянки відвідати бібліотеку, задоволені бібліотекарі повернулися на постійне робоче місце.       
Реалії сучасної публічної бібліотеки, такі, що потребують від бібліотечних працівників натхненної, творчої роботи, яка  підтверджує її   постійну  присутність та необхідність у житті місцевої спільноти. Тож закликаємо батьків привчати дітей до читання, тому що завдяки такій корисній звичці дитина не тільки швидше вчиться читати, але й поліпшує загальну грамотність, отримує корисну інформацію, цікаво проводить канікули.



Немає коментарів:

Дописати коментар