понеділок, 24 листопада 2014 р.

Чарівне царство книжок

    20 та 21 листопада  2014 року в  КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека»   відбулася екскурсія « Чарівне царство книжок»  для  дітей старших груп Нововоронцовського дошкільного навчального закладу №1.  Дошкільнята познайомилися  з правилами користування книгою, книжковими виставками, новою літературою і періодичними виданнями, які передплачує бібліотека. Малятам дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів. Попереду  на них чекав справжній сюрприз. У читальній залі на дітей очікувала казкарка, яка запропонувала разом почитати книги.  Іноді, коли справді віриш у дива, казкові герої приходять у гості.  Так сталося і цього разу. До дітей завітали Їжачок, Вовк, Кізонька, Лев, Відьмочка та Зайчик, які за допомогою маленьких друзів повернулися до своїх книг.

     Казка не лише захоплює малечу, а й з раннього дитинства прищеплює любов до літератури, розширює  кругозір і словниковий запас, дає уявлення про життя людей та тварин.       
Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну книгу.

Немає коментарів:

Дописати коментар