середу, 26 листопада 2014 р.

Чарівне дійство у дитячому садку

     "Казка - це золоте намисто, яке впало на морське дно" - кажуть старі люди. І щоб не втратили наступні покоління такого намиста, ми повинні зберігати у своїй памяті перлини народної мудрості.
 Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок. Адже змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках уславлюється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості. Казка посідає важливе місце і у громадянському вихованні.
 Саме тому  працівниками КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» та директором КУ «Нововоронцовський районний Будинок культури»  О.Л.Абзелімовим  було розроблено і проведено казкове асорті «Врятована пісня», яке відбулося 25 листопада 2014 року в приміщенні  дошкільного  навчального  закладу ясла-садок № 1.
 Виставу для майже 80 малят поставили  юні актори -учасники волонтерської команди «Лідер». Вони разом з Розбійником розважали дітей, проводили ігри та конкурси,  загадували загадки, частували цукерками.
На основі яскравих контрастних протиставлень, показано добрі і погані вчинки. Діти навчалися розуміти мораль казки і приймати сторону Добра.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар