четвер, 7 липня 2016 р.

Кожному під силу.

«Разом ми зможемо все!» - під таким гаслом працюють громадська організація "Правовий простір" та центр духовного розвитку «Джерело життя».  "Правовий простір" - це також унікальна комунікаційна платформа, що надає можливість на безоплатній основі отримати правову інформацію, консультацію юристів в режимі он-лайн та взяти участь у навчальних програмах їх партнерів.
Нещодавно  представники зазначених організацій  відвідали Нововоронцовку, з метою надання правової та психологічної допомоги демобілізованим учасникам АТО та їх рідним.  На зустрічі були присутні представники організацій, які покликані допомагати їм у вирішенні різноманітних питань, серед інших і директор КЗ «Нововоронцовська  центральна районна бібліотека» В.Зайченко. На основі отриманих матеріалів у закладі створено інформаційний стенд «Правовий простір», проводиться рекламна та роз`яснювальна робота  з приводу безоплатних правових послуг для  осіб, які належать до бідних та вразливих верств населення. Для того, щоб найбільша кількість населення  району мала змогу довідатися про діяльність Центрів правової інформації та консультацій, створених Міжнародним фондом «Відродження», постери та буклети роздані в сільські бібліотеки,  виготовлені візитівки із зазначенням адреси сайту де розміщено інформаційні матеріали із захисту прав громадян та контактами організацій, які надають безоплатну правову допомогу в Україні, а також з переліком послуг, які може надати центральна районна бібліотека.
Мир – це перша та необхідна умова для повноцінного існування людства.

І поки наші воїни захищають прагнення українського народу до вільного, щасливого життя, їх рідні потребують підтримки. Кожному з нас під силу  зробити щасливішим когось поруч, щиро співчувати і допомогти тим, хто цього потребує. Головне, щоб нам була  небайдужа їхня доля.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар