пʼятницю, 29 липня 2016 р.

Світло православної духовності

     Українці - залишивши образи, навчилися прощати людство за те, що воно допустило чергове чорне випробування для нашого народу. Ми навчилися любити ближнього та життя, берегти хвилини спокою і  не полишаємо надію на скоріше закінчення війни. І не дай нам Бог втратити надію!    
     Враховуючи значення православних традицій в історії і розвитку українського суспільства  28 липня 2016 року в комунальному закладі «Нововоронцовська центральна районна бібліотека», було організовано інформаційний стенд «Світло православної духовності». Він висвітлював першу сходинку до духовності нашого народу, яка суттєво змінила життя могутньої слов’янської держави - хрещення Київської Русі.

   Основне місце на  стенді, відповідно до указу президента України "Про відзначення в 2016 році Дня хрещення Київської Русі – України", відведене визначній особистості, найяскравішому політичному  діячеві європейського масштабу, який завершив процес формування території Київської держави, здійснив адміністративну реформу,  Володимиру Великому.
  Без коріння не виросте дерево, а без минулого  народ не стане нацією. українська історія багата славетними іменами та подіями. Згадаємо  приклад благодійності, який надав нам святий князь Володимир  і будемо милосердними. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар