середу, 22 листопада 2017 р.

Патріотична панорама до Дня Гідності та Свободи

З нагоди Дня Гідності та Свободи в КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» розгорнуто патріотичну панораму «Прагнення до свободи вчора, патріотизм і нездоланність сьогодні, гідна Україна – завтра!».
     На виставці представлено десятки видань вітчизняних і зарубіжних авторів. Це – фотоальбоми, хронологічні довідники, літописи очевидців подій, романи, оповідання, нариси, новели, вірші, присвячені доленосним подіям в Україні початку XXI ст.
   Експозиція складається з трьох розділів. Перший розділ присвячений спогадам про Помаранчеву революцію, а також репрезентує видання, які розповідають  про  героїв і перебіг Революції Гідності, що пробудила у душі кожного українця нестримний потяг до свободи та волі.
    Другий розділ експозиції присвячено російсько-українському протистоянню на Сході України, трагічним сторінкам антитерористичної операції, долям звичайних українців, що опинилися в зоні бойових дій, патріотизму волонтерів.

    Видання, представлені у третьому розділі, випромінюють впевненість у тому, що всі криваві події були не даремними. Документальні матеріали сповнені надії на щасливе майбутнє України, на те , що світла доля нашої Батьківщини, яку малювали у своїх мріях Герої, віддаючи життя за рідну землю, стане реальністю. 

Немає коментарів:

Дописати коментар