середу, 22 листопада 2017 р.

Посвята в читачі

З першою прочитаною книгою у наше життя приходить диво.  Якщо твір захоплює з першої сторінки -  то дива так багато, що ти ним переповнений по вінця, і хочеш поділитися ним з кожним, із цілим світом. Саме диво врешті наповнюється сенсом буття і тісно переплітається із словом “бібліотека”.
    22 листопада 2017 року до дивовижного світу долучилися учні 2 класу Нововоронцовської загальноосвітньої школи під час свята «Посвята в читачі».
   Діти подорожували  рядами книжкових полиць, шукали три чарівних слова з шкільним бібліотекарем Наталією Степаненко,  з Королевою книг Тетяною Карпенко дали обіцянку шанувати та берегти книги, познайомилися з цікавими книгами та переглянули відеоролики з працівниками комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Наталею Сисенко та Людмилою Зуєнко.

     Школярі  піднялися ще на одну сходинку на шляху до знань, кожен одержав формуляр читача, який, мов проїзний квиток,  дозволяє  мандрувати книжковим містечком.  На згадку про свято, діти отримали в подарунок книжечку  та закладку, яку виготовили члени  бібліотечного  клубу «Перлина».          
 

Немає коментарів:

Дописати коментар