середу, 20 березня 2019 р.

Де степи й Дніпро обнялися


Херсонщина – це земля де ми народилися,  почали пізнавати навколишній світ,  навчаємось та оволодіваємо необхідними знаннями. Звідси нас ведуть  стежки у великий світ досягнень та відкриттів. Ця земля тримає нас невидимими нитками усе життя.
    До 75 – річчя створення Херсонської області краєзнавчий етюд «Де степи й Дніпро обнялися»,  проведений 20 березня 2019 року, відкрив учням 9- Б класу Нововоронцвської ЗОШ №1 відомості про багаті природні ресурси, багатогранність здобутків та таланти людей рідного краю.
      Працівники комунального закладу «Нововоронцовської центральної бібліотеки» Наталя Сисенко, Людмила Куковінець та директор Нововоронцовського районного музею Валентина Тартиця розповіли дітям про те, який слід на таврійській землі залишили багато поколінь  місцевих жителів. Особливий акцент у своїх інформаційних повідомленнях організатори зробили на трудових досягненнях знаних земляків – трударів  пшеничного «моря», яким з давніх віків славиться  Херсонщина: Дудченка М.К, Топчія М.А., Васюка І.М.,  Фузова М.Ф., Кунця В.П., Гладиша А.А., Некрута І.С., Світличного М.Г  та інших
Відчути причетність до минувшини та проявити знання з історії Херсонщини школярі змогли завдяки проведеній вікторині «Перлини Таврійського краю».
   Мешканці  Херсонської землі роблять і будуть робити все для того, щоб розквітав наш край, любов до нього, його культури, історії, звичаїв передавалися з покоління в покоління, щоб ми міцніли духовно, щоб збагачувалися наші серця добротою і відданістю, вірою в чудове майбутнє

Немає коментарів:

Дописати коментар