неділю, 24 квітня 2016 р.

На кожній сторінці – українська душа



Книги живуть вічно. Це безперечний факт для тих, хто любить читати, відкриваючи кожен день щось нове, збагачуючи своє існування яскравими барвами, новими ідеями .  Яке  місце у житті мешканців селища займає хороша книга ,  з`ясовувала бібліотекар комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека»  Н.Белінська, під час проведення  тижня молодіжної книги  з 18 квітня  по 22 квітня 2016 року  .
 Книга вселяє в нас любов до рідного краю, повагу до людей, бажання творити. Вона навчає рідної мови, розкриває красу слова, допомагає усвідомлювати його велику силу. Саме тому проведені заходи : дегустація новинок «На кожній сторінці – українська душа», інтерактивне спілкування «Я обираю…Друкований формат проти електронного»,   експозиція ретро видань «Перезавантаження», street service «Зупинись. Відпочинь. Відчуй магію книги» та вook action «Порадь другу» стимулювали  молодь до читання, надавали їм унікальну можливість відчути магію книги, спонукали до активної участі у проведенні тижня. Поняття «молодість» кожен трактує по-своєму. Не даремно говорять, що  це стан душі.  Під час  тижня,  «юні» читачі поважного віку долучилися до проведення заходів і охоче дегустували новинки, відпочивали з книгою в затінку та згадували улюблені твори з експозиції ретро видань.
Попереду літо і бібліотекарі докладають усіх зусиль, щоб воно стало справді читацьким.  Адже, книги безсмертні: в них мудрість і краса, глибина людських почуттів і рецепт власного щастя.  


Немає коментарів:

Дописати коментар