четвер, 7 вересня 2017 р.

Моя книжкова полиця

В межах Всеукраїнської благодійної акції “Третій вік: задоволення від читання” відбувся конкурс “Моя книжкова полиця”. Учасниками конкурсу були особи, що досягли віку 60 років.  Їм пропонувалось написати оповідання чи есе про особливу для них книгу, домашню бібліотеку чи подію, пов’язану з книжками.
Серед 5 переможців конкурсу «Моя книжкова поличка» 2017 стала  мешканка Нововоронцовки, ветеран бібліотечної справи, засновник клубу ветеранів культури «Осіннє золото»  Валентина Саланська.  Вона  отримала запрошення на 24-й «Форум видавців у Львові» та святковий гала-концерт 15 вересня у Львівській філармонії, під час якого відбудеться офіційне нагородження вірчими грамотами та сертифікатами на придбання книжок українських видавництв. 
Акція передбачає зустрічі з відомими письменниками та інтелектуалами, виступи хорових колективів.  Мета заходу  «Третій вік: Задоволення від читання» - підвищення свідомого ставлення до людей літнього віку, популяризацію позитивного ставлення до старості та толерантності до літніх людей у суспільстві.

«Форум видавців у Львові»  вагома подія для України. Вітаємо Валентину Іванівну з перемогою та бажаємо отримати неймовірну кількість позитивних вражень. 

Немає коментарів:

Дописати коментар