вівторок, 20 лютого 2018 р.

Небесна сотня


Наша свідомість постійно змінюється. Майдан та Революція Гідності потрясли не тільки Україну, а й увесь світ. Україна продемонструвала всім, що ми – міцна духом волелюбна нація, яка навчилася поважати себе і яка зуміла відстояти свій демократичний вибір. Це час пробудження та консолідації українського народу.
І на підтвердження того, що події Майдану – переломний момент в історії нашої держави, працівники КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Оксана Мандрика та Ніна Белінська підготували літературну панораму «На порозі нової України». Читаючи книги, ми маємо можливість поглянути на перебіг історичних подій з різних ракурсів і зробити свої, власні висновки, незалежні від думок, які нам нав’язують.
А до уваги  тих, хто надає перевагу інформації з електронних ресурсів - віртуальна арт-композиція «Свободу не спинити!». Основою для відео став вірш «Крила», написаний сестричками Тетяною та Оксаною Карпенко.  Сама ж Оксана й брала участь у зйомці, продемонструвавши, що сестри можуть не лише талановито викласти свої думки, а й майстерно, емоційно донести їх до слухачів.
Як підсумок, хочеться додати: «Бережіть світло своєї душі! Цінуйте свої крила!».
Герої не вмирають!
відео знаходиться за посиланням https://youtu.be/3OYrA_GhLmQ


Немає коментарів:

Дописати коментар