вівторок, 3 липня 2018 р.

До Конституції – з повагою, в майбутнє – з надією!

27 червня 2018 року, напередодні Дня Конституції України, працівниками комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» було організовано тематичну виставку «До Конституції – з повагою, в майбутнє – з надією!».
За допомогою представленої художньої та документальної літератури, можна було легко здійснити пізнавальну та насичену мандрівку шляхами української історії, вкотре згадати, яка волелюбна та нездоланна наша нація, відновити в пам’яті події останніх років розвитку Батьківщини. Як підсумок цієї подорожі, виник висновок: у вирі сьогоденних подій, часто нелегких та трагічних, непорушною опорою все ж лишається Основний Закон України – Конституція.
Яскравим елементом експозиції стала її центральна частина, на якій розмістилися дитячі знімки з проведеного напередодні свята під гаслом «Я керую своїм майбутнім!» та їхні побажання рідній країні. Переглядаючи таку емоційну та позитивну фотогалерею, кожен міг впевнитись: щастя країни – це насамперед щастя дітей, а будуючи гідну, правову та успішну державу, необхідно в першу чергу прислухатися до їх мрій та думок і тоді все у нас буде добре!

Немає коментарів:

Дописати коментар