вівторок, 13 листопада 2018 р.

Бути толерантним – означає поважати інших


Для людини, яка хоче досягнути успіху, стати потрібною іншим,
 немає нічого неможливого. Щоб спонукати  учнів 8 класу Нововоронцовської ЗОШ №2 замислитися над своїм майбутнім, мріями, прагненнями та про власний внесок в розвиток рідної громади 13 листопада 2018 року проведено рестайлінг «Бути толерантним – означає поважати інших». Модератори заходу: працівники комунального закладу «Нововоронцовської центральної районної бібліотеки  Наталя Сисенко, Людмила Зуєнко, бібліотекар шкільної бібліотеки Наталія Степаненко, класний керівник Вікторія Шевчик в формі діалогу пояснили основні принципи толерантності, на основі матеріалів, отриманих на тренінгу ІСКМ «Анімація громадської діяльності», пропонували школярам вдосконалювали свої лідерські якості та креативність у ході розв`язання тренінгових задач.  
     Під час виконання завдань учні отримали можливість відчути силу своїх ще не використаних здібностей, дружню підтримку, потренувати власну впевненість, а також вчилися дієво розподіляти ролі та обов’язків у команді, визначати цінність кожного в колективі.
    Захід довів учасникам, що в кожній людині закладений величезний потенціал, який знайти і реалізувати може лише вона сама.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар