четвер, 26 жовтня 2017 р.

Вахта пам'яті

    28 жовтня українці віддають данину пам’яті воїнам, загиблим у боях за визволення України, та мирним жителям, що постраждали від дій нацистських окупантів.
   Відзначаючи важливу дату в історії  країни, директор районного краєзнавчого музею Вадентина Тартиця,  працівники комунального закладу «Нововоронцовської центральної районної бібліотеки» Наталя Сисенко,  Людмила Зуєнко, бібліотекар Наталія Степаненко та вчитель історії Світлана Ковалик Нововоронцовської ЗОШ №2 організували 26 жовтня 2017 року вахту пам'яті "Війна у спогадах учасників" для учнів 8 класу. 
    Проводячи такі заходи, організатори  намагаються  зберегти пам'ять про тих, хто не шкодував себе, рятував рідну землю і приніс перемогу над загарбниками. Час спливає, відбувається зміна поколінь та герої не зникають. Вони передають наступним поколінням естафету своєї звитяги. Теперішні герої – хлопці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України,лікарі які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтери, які підставили свої плечі рідній армії.  Заради волі своєї країни і миру на рідній землі, сучасники повинні зібрати та зберегти для нащадків їх свідчення та спогади.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар