вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Казкова феєрія осені

Осінь - надзвичайно прекрасна пора. У ній поєднались чарівність барв теплого літа з першими  подихами наступних зимових холодів. А ще осінь – ідеально підходить для читання улюблених казок.  Саме тому працівники КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Наталя Сисенко, Людмила Зуєнко, шкільний бібліотекар Наталія Степаненко та класовод  Нововоронцовської загальноосвітньої школи №2  Людмила Бондаренко під час бібліоаншлагу  «Казкова скарбничка»  17 жовтня 2017 року вдало об`єднали чарівний світ казки і фантастичну феєрію осені.
   Ігри, мультимедійні презентації, відео, створили чудову атмосферу, додали  таємності та вибух емоцій, зробили зустріч яскравою і загадковою одночасно.

   Казка навчає малечу доброті, сміливості, чесності, справедливості, плекає в серцях дітлахів любов до художнього слова, рідної мови. На заході, учні вчилися відрізняти добрі вчинки від злих, цінити справжню красу душі, запам`ятовували мудрість, що в книги вкладав народ чи автор. Наостанок, першокласники засвоїли, що найчарівніше місце –бібліотека. Це потаємний вимір, в якому хочеться бути до того часу, поки не прочитаєш усі книги. Адже кожна книжка – це нові пригоди, знайомство з цікавими героями.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар