середу, 4 грудня 2013 р.

Волонтери «ЛІДЕРують»

Волонтерська бригада "Лідер" Нововоронцовської центральної районної бібліотеки активно включилася у веб-квест "П’ять сходинок до успіху, або Ключі від бібліотеки".

Адже  слово «лідер» в перекладі  означає -  той, хто веде, тож бригада впевнено повела за собою юних читачів книжковими стежками чудес, добра  і вихованості.  Завітали із ляльковою виставою «Розкажу вам казку» в дитячий садочок  «Колосок» і подарували малечі не лише чудові казки, а й гарний настрій. 
Вихованців садочка «Сонечко» запросили на гостини до бібліотеки, провели їм  
екскурсію бібліотекою, оглянули разом  нові  періодичні видання, загадали цікаві загадки, а на останок здивували ляльковою виставою.
На годині спілкування «Вихованість – це людяність», наші активісти розповіли своїм одноліткам про правила поведінки в громадських місцях, допомагали у створенні та демонстрації комп»ютерних презентацій, розіграли сценки та приймали участь у перевірці отриманих знань.
Справжніми господарями волонтери були під час проведення інтелектуально- етичної вікторини «Етикет  чи етикетка?»  з учнями районної дитячої музичної школи.  В процесі підготовки, діти знаходили відеоролики в яких можливо було дізнатися відповіді на питання вікторини і основні правила поведінки за столом,  в гостях чи ресторані
   Це лише початок подорожі по сходинках до успіху. Крокуємо далі!

 

 


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар