понеділок, 9 грудня 2013 р.

«ПрофіСтарт» знову на старті


                               «ПрофіСтарт» знову на старті
     Ми учасниці проекту «ПрофіСтарт» і не жалкуємо, що погодилися, хоча виконання завдань займає багато часу.
     Ось уже другий тур, ми їдемо в Херсон, навіть не уявляючи, що це все буде так цікаво.
     Спочатку був урочистий концерт, від якого отримали багато задоволення, але надалі нас чекало найцікавіше. Членів команди розподілили на групи. ми були з журналістами. Нам розповідали про цю професію, про психологію, бо без знання психології людина  не може стати успішним у цій спеціальності. Про те, як потрібно правильно знімати відео. Після майстер - класу нас чекала екскурсія до « Херсонського вищого професійно технічного училища сервісу та дизайну».
     Училище гостинно зустрічало учасників проекту.  Так, як ми з сестричкою співаємо, то із задоволенням вслухалися в пісні, дивувалися виконавцям і раділи, що в училища є такі таланти, що вони не тільки навчаються, а й у вільний час мають чим зайнятися. Після нам презентували професії, які можна освоїти тут і провели екскурсію по закладу, познайомивши зі своїми досягненнями та показавши найпростіші майстер-класи, від яких у нас розгорілися очі і захотілося по поверненню попробувати самим із елементарного створити шедевр.
     Повернувшись додому, ми поділилися своїми враженнями із товаришами. Вони нам позаздрили і пожалкували, що не в проекті.
     Розваги, розвагами, а включатися в роботу треба. Команда зібралася для того, щоб скласти план роботи на цей рік. Зійшлися на думці, що будемо продовжувати розпочате ,а дехто виявив бажання презентувати нове, невідоме.
     Команда»VІP»- веселим, ініціативним, продвинутим бажає щасливого плавання у морі професій і успішного вирішення поставлених задач.
     А центру зайнятості велике спасибі за старт у глибоке пізнання світу професій.

                                                                            Вікторія і Валерія  Дев’ятки, команда «VIP»,Нововоронцовка.

Немає коментарів:

Дописати коментар