вівторок, 6 травня 2014 р.

Веселі, ініціативні, продвинуті



24 квітня поточного року у Нововоронцовській районній державній адміністрації відбувся профорієнтаційний захід: огляд-конкурс презентацій ТОП-5 професій. Метою  проведення цього заходу є підведення підсумків ІІ етапу обласного інноваційного проекту із профорієнтації шкільної молоді «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє», а також розширення знань учнівської молоді про світ професій та спеціальностей, орієнтація на професії, актуальні на ринку праці Херсонської області, запобігання молодіжному безробіттю, формування в учнів мотивації жити та працювати на Херсонщині.
У заході взяли участь 10 учнів загальноосвітніх шкіл № 1 та № 2 - учасників Нововоронцовської команди «ПрофіСтарт», які змагалися за право представляти селище Нововоронцовка на обласному огляді презентацій ТОП-5 професій району у місті Херсон.
Оцінювала виступи команд Рада у складі: заступника голови районної державної адміністрації Н.Ю.Литовченко, директора районного центру зайнятості Н.І. Терно, начальника відділу освіти , молоді та спорту Нововоронцовської РДА Т.М. Фоменко, директора КЗ «Нововоронцовська ЦРБ» В.В. Зайченко та  в.о. редактора районної  газети «Вісті» І.В. Кошарської.
Переможцями конкурсу були визнані – учні 9-А класу загальноосвітньої школи №1 Вікторія Бриж та Ілля Ломакін, які презентували професію «тренер» та будуть представляти Нововоронцовщину на обласному огляді презентацій ТОП-5 професій району у місті Херсон.


Немає коментарів:

Дописати коментар