понеділок, 26 травня 2014 р.

З Європою в серці, з музикою в душі


З метою виконання  Указу Президента України від 19.04.2003 № 339 «Про День Європи» та доручення Кабінету Міністрів України від 08.08.2013 № 15691/10/1-13 «Про відзначення Дня Європи в Україні у 2014 році» та  нагоди святкування Дня Європи,  працівники комунальних  закладів «Нововоронцовська центральна районна бібліотека»  та «Дитяча музична школа» запросили представників районної державної адміністрації, учасників клубу «Осіннє золото», жителів селища долучитися до світу чудової музики.
    21 травня відбулася літературно – музична подорож «З Європою в серці, з музикою в душі». Кожна  подорож підіймає нас на новий рівень розвитку, розширює світогляд, збагачує свідомість, навіть якщо вона уявна. Цього разу присутні знайомилися із європейськими країнами, знаменитими людьми, відомими книгами та насолоджувалися музичними творами видатних композиторів у виконанні викладачів і вихованців музичної школи. Доповнювала захід книжкова виставка.

    Мандрівка привернула  увагу до цінностей, на яких базується Європейський Союз: демократії, повазі прав людини, розвинутій економіці, спадщині світової культури  та довела, що Україна має всі передумови, щоб стати в один ряд з європейськими державами,адже не дарма  вона розміщена в центрі Європейського континенту.

Немає коментарів:

Дописати коментар