четвер, 26 березня 2015 р.

Час веселих пригод і літературних відкриттів

 Чудова нагода для популяризації найкращих літературних творів серед населення, для виховання дбайливого ставлення до книги – Всеукраїнський тиждень дитячого читання , який щорічно проходить під час весняних канікул у бібліотеках.  Це час веселих пригод і літературних відкриттів, зустрічей з цікавими людьми та героями книг. Працівники дитячого відділу КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» підготували для своїх молодших друзів захоплюючу програму відпочинку в період з 23 по 27 березня 2015 року, яка включала: сторітелінг «Історія з продовженням» , читання по колу «Мудра казка у пошанi», воок- крос « Книжковий період» , лялькову вистава «Подорож у казку». Користувачі брали активну участь в організації та проведенні тижня, виявляючи творчу ініціативу, знайомилися із новими надходженнями та «добре забутою старою» літературою за рекомендацією членів родини. Бібліотекарі під час Тижня створити неповторну атмосферу справжнього храму Книги, в якому відвідувачі, долучалися до цікавих конкурсів, вікторин, книжкових виставок, інтелектуальних ігор тощо.
DSC04347

  Усі без виключення заходи сподобалися користувачам, але найбільше схвальних відгуків зібрала лялькова вистава, презентована учасниками волонтерської команди «Лідер». Артисти подорожували казкою спільно із вихованцями та вихователями Нововоронцовського дошкільного навчального закладу ясла/сад №2.
  Кожен, хто взяв участь у дійствах, пізнав радість спілкування з друкованим словом, впевнився, що читання — це бурхлива гра уяви, інтенсивна робота думки, творчий процес, який дає ні з чим незрівняну насолоду.

Немає коментарів:

Дописати коментар