понеділок, 23 травня 2016 р.

Я-за європейське майбутнє!



З метою  формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України та ознайомлення якомога ширшого кола громадськості  з європейськими цінностями та традиціями, популяризації загального європейського культурного надбання серед молоді в КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» з 11.05.2016 по 13.05.2016 року було проведено цикл заходів, а саме:
 - Відеокруїз «Цікаві факти про країни ЄС». Усі бажаючи могли переглянути підготоване бібліотекарями відео і таким чином здійснити захоплюючу віртуальну подорж європейськими країнами.
 - Бліц-опитування «Що ми знаємо про Європейський Союз». Дана форма роботи дозволила виявити наскільки повно громадяни ознайомлені з деталями євроінтеграції, а розкриваючи нові факти про ЄС – позитивно впливати на віру людей в європейське майбутнє.
 - Фото-кросс «Я-за європейське майбутнє!». Акція була спрямована на те, щоб залучити до руху за ЄС якомога більшу кількість молоді, переконуючи, що відстоювати свої переконання можна весело, активно й цікаво.
Відзначаючи День Європи, працівники закладу намагалися продемонструвати, що бути повноправним членом Євросоюзу – це не тільки державна політика, а щире бажання українців. І цей вибір є вільним і усвідомленим!


Немає коментарів:

Дописати коментар