четвер, 29 вересня 2016 р.

Безсмертя книги - в її читачах

     З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, 29 вересня 2016 року в комунальному закладі «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» відбулося незвичайне свято, зіткане з добра і щирості, краси слова та зворушливості. Бо воно  присвячене вічній, мудрій і святій її величності – Книзі. 
    Схоже, в ході відкритого уроку читання «Безсмертя книги - в її читачах» , на який була запрошена керівник волонтерської групи «Серпанок» Л.Сторожук, девятикласники Нововоронцовської загальноосвітньої школи №2 відмовляться від фрази "я не люблю читати". Після виступу гості вони визнали, що багато чого втрачали, коли гаяли час на одноманітне спілкування в соціальних мережах. 

    Школярі ствердили, що захід був  цікавим і захопив їх з першої хвилини. Події розвиваються стрімко: вікторини, відеоролики, інтерактивні ігри, сюрпризи, солодощі. І, звичайно ж, книги, які допомагають у навчанні, збагачують знаннями, зміцнюють волю, пробуджують мрію. Добре коли  діти вчаться  у літературних героїв любити рідну землю і коли книги стають для них добрими, вірними друзями.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар