понеділок, 24 вересня 2018 р.

Герої не гинуть, вони живуть у наших серцях


День партизанської слави — день державного визнання неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над нацистськими загарбниками в роки Другої світової війни. З метою відновлення історичної справедливості щодо визнання участі наших земляків у визвольній партизанській  боротьбі проти гітлерівської навали, директор краєзнавчого музею Валентина Тартиця, працівники комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Наталя Сисенко, Людмила Куковінець, педагог-організатор Раїса Жовтоног Нововоронцовської загальноосвітньої школи №1, класний керівник  9-А  класу Нововоронцовської ЗОШ №1Інга Гасай провели історичний літопис« Герої не гинуть, вони живуть у  наших серцях».
 Дев`ятикласники познайомилися з безцінними розповідями учасників тих подій,   дізналися імена земляків волелюбного духу, які, не шкодуючи життя, чинили в селищі супротив ворогові.
Віртуальна виставка-вшанування «Збережемо світлу пам'ять про героїв нашої землі!» містила інформацію про книги, які передають з покоління в покоління  розповіді про безсмертний подвиг мужніх людей Херсонщини та допомагають  зберегти в наших серцях такі поняття, як Батьківщина, честь, обов’язок і пам’ять.
   Організатори заходу намагалися якомога повніше донести присутнім правду про звитяги бійців невидимого фронту, розкрити приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче — життя.  

 


Немає коментарів:

Дописати коментар