вівторок, 26 березня 2019 р.

Між степом і Дніпром – мій рідний край

Майже в усій країні тривають канікули. Школярам Нововоронцовської ЗОШ №2 не так пощастило. Весняні канікули було перенесено на початок березня. Сумно усвідомлювати, що в той час коли однолітки насолоджуються іграми на свіжому повітрі – потрібно посилено «гризти граніт знань».
Щоб трішки урізноманітнити буденність, директор краєзнавчого музею Валентина Тартиця, працівники комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Наталя Сисенко, Людмила Куковінець, Людмила Зуєнко десантувалися до навчального закладу.
Краєзнавча студія «Між степом і Дніпром – мій рідний край» захопила учнів 5 та 6 класів: інформація про утворення Херсонської області, поезія поетів – земляків, електронна вікторина - дозволили їм отримати не лише корисну інформацію, а й задоволення від змагання. Нічого не об'єднує людей краще за спільну мету та жагу до перемоги, тому суперники викладалися на повну. Незалежні арбітри: шкільний бібліотекар Наталія Степаненко, педагоги Інна Бойко, Ірина Полтавець, Віталій Бойко зазначили, що на заході було весело, цікаво та пізнавально. Краєзнавча студія допомогла учням краще зрозуміти традиції й звичаї наших пращурів, відчути гордість за своїх земляків – трударів та викликала бажання примножити історію рідного краю гідними справами.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар