вівторок, 2 квітня 2019 р.

Світ Громад


30.01.2019року, в КЗ"Нововоронцовська центральна районна бібліотека”, проведено першу українську настільну гру-симулятор, яка прокачує ключові навички 21 століття,- “Світ Громад". Це, в першу чергу, кооперативна стратегія, яка представлена у формі соціального симулятора. Отже, ігрові ситуації та події, з якими стикаються гравці, максимально наближені до наших сучасних українських реалій.
Гра дозволяє приміряти на себе різні соціальні ролі, навчає тому, що особистий успіх дуже часто залежить від успіху громади, і навпаки.
“Світ Громад” презентували двоє майстрів гри: Ілля Деревянченко та Анастасія Псюк з м. Херсона, які продемонстрували, що навчаючись через гру можна отримати поштовх до руху вперед, можливість усвідомити свою значимість та отримати перелік перспектив для подальшої самореалізації у власній громаді. Ми вдячні нашим гостям за якісно та цікаво проведений час.
У грі з радістю взяли участь активні жителі нашого селища, яким не байдужа його подальша доля. Учасники успішно впорались з розвитком моделі Громади Інноваторів, продемонструвавши не лише чудові економічні, комунікаційна та логічні здібності, а й відмінне почуття гумору та креативний підхід до вирішення поставлених задач.
Висновок: діючи спільними зусиллями, як одна команда, ми можемо створити дієву, процвітаючу, конкурентноспроможну громаду, де кожен житель відчуватиме себе потрібним, забезпеченим і щасливим.
Давайте разом рухатись до позитивних змін та втілювати свої мрії на своїй рідній землі!




Немає коментарів:

Дописати коментар