четвер, 1 серпня 2019 р.

Бібліотека в парку: літературні герої закликають до розваг



  Спека – не спека, коли ти в прохолодному парку близенько до «великої» води, а поряд нові та давні друзі. Ось таку аксіому віднайшли мудрі читачі та бібліотекарі комунального заклад «Новоронцовська центральна районна бібліотека». Вже вкотре Наталя Сисенко та Людмила Куковінець проводять дні відпочинку з книгою, дитячою періодичною пресою, іграми, квестами та розвагами.
     1 серпня 2019 року запам`ятається юним читачам та їх батькам зустріччю на фоні природи з казковою Феєю та містичним Лісовиком.
    До пізнавально-розважальної журнальної галявини «Відкриваємо таємниці» залучилися діти різних вікових груп. Зацікавленість, азарт і гарний настрій світили промінчиками на обличчях абсолютно кожного учасника. Адже, діти разом з казковими героями розгадували загадки, знаходили відповіді на серйозні інтелектуальні запитання в періодиці, гралися в жартівливі забави, виконували завдання на кмітливість, змагалися і читали дитячі газети та журнали.
     Того дня гарний настрій було гарантовано не лише учасникам заходу, а й перехожим та відвідувачам паркової зони, які стали випадковими свідками костюмованої бібліотечної розваги.

Немає коментарів:

Дописати коментар