вівторок, 21 січня 2020 р.

Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг


День Соборності України  – це нагадування про те, що сила нашої держави  в єдності українських земель.  В наш буремний, нелегкий час, ідея згуртованості українського народу як ніколи актуальна. Тому бібліотекарі комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Людмила Куковінець і Наталя Сисенко провели 20 січня інтегровану гру-вікторину «

Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг». Бесіда за презентацією «22 січня – День Соборності України», тематична книжкова виставка «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг» та презентація «Мандрівка Україною» суттєво допомогли   юним ерудитам впоратися з завданнями.

На заході були присутні активні відвідувачі бібліотеки 4-7 класів. Уважно вислухавши історичні довідки бібліотекарів, учасники гри з неабиякою наполегливістю відстоювали свою точку зору, з азартом та винахідливістю  виборювали  бали за правильні відповіді, за потреби використовували довідковий фонд бібліотеки.
Переможцем змагання став учень 7-а класу Нововоронцовської ЗОШ №1 Іван Широкий. І це не дивно, адже він не лише капітан команди бібліотечних волонтерів «Лідер», а й фіналіст районного етапу та учасник обласного туру конкурсу «Ігри патріотів - 2019».  Неймовірний інтелектуальний потенціал виявили юний книголюб Поліна Мазур (5-а клас ЗОШ №1) та Владислав Овчаренко (4-б клас ЗОШ №1),які посіли, відповідно,  2 і 3 місця.  Бібліотекарі покладають великі надії на майбутні  творчі здобутки  маленьких розумників.
Захід спонукав  учасників до роздумів, єднання, вивчення історії рідної країни. А  гарний настрій присутніх – нагорода, заради якої Наталя Сисенко та Людмила Куковінець були і залишаються фанатами бібліотечної справи та відкривають щодня яскравий, багатогранний талант своїх користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар