вівторок, 12 серпня 2014 р.

Літо - це час читати!



Літо - чудова пора і просто гарний настрій. А ще літо - це час читати!На сьогодні, величезна кількість бібліотек України різного рівня  можуть запропонувати своїм користувачам, місцевим громадам план дій на період літнього сезону.  Як територію неформального спілкування, розширення і поглиблення знань та місце де  сприяють самореалізації кожної         особистості  презентував свою роботу комунальний заклад «Нововоронцовська центральна районна  бібліотека» . Бібліотекарі допомагають мешканцям селища  з користю заповнити вільний час: дізнатися щось нове, невідоме, проявити творчу уяву, просто погортати улюблені журнали.
     12 серпня 2014 року працівники  селищної бібліотеки приготували для відпочиваючих наступне випробування. Цього разу в «бій»  вступили, майже, тільки хлопчаки.  Адже для того щоб дістати заповітне питання літературної вікторини, спочатку потрібно було влучити в кульку, яка  його приховувала.
      Боротьба тривала майже годину і завершилася несподіваною перемогою дівчат: Наталії Ходкової та її чарівної племінниці Даринки.  Другим по кількості отриманих цукерок , відповідно і вірних відповідей, став Андрій Потишняк.
      Добігає до свого логічного завершення програма «Літнє читання». Та на згадку про себе залишить у пам`яті  нововоронцовців та гостей  літературні подорожі, гучні читання, обговорення книг, бесіди, вікторини, ігри, які зробили дозвілля не лише цікавим, але і корисним.

Немає коментарів:

Дописати коментар