вівторок, 19 серпня 2014 р.

Ти одна і неподільна, Україно моя вільна




      Як свідчить історія, із тисяч народів і народностей світу лише 200 виросли в нації – створили свої держави й домоглися визнання світової спільноти, серед них  і Україна. День незалежності України -це свято, яке передає дух патріотизму та гордості за свою націю, на долю якої випали серйозні випробування.
       19 серпня в приміщенні комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека», організована виставка –інсталяція «Ти одна і неподільна, Україно моя вільна». Біля експозиції користувачів бібліотеки гостинно зустрічають працівники книгарні. Л.Лукіна, бібліотекар абонементу, проводить огляд виставки для усіх бажаючих. 

       Пам’ять – одна із найцікавіших властивостей людини. Так, як не можна забувати своїх батьків, так не можна забувати свій народ та його історію.  Основна мета експозиції – розповісти історію українського народу, який протягом багатьох віків боровся за свою свободу і незалежність,  розкрити героїчне минуле і сучасне нашої Батьківщини, познайомити з державними символами, народними традиціями .
    Виставка діятиме протягом святкових днів, запрошуючи до роздумів та розмови нових відвідувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар