пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

Подорож містом Читалія



   Відомий вислів говорить: «Нове – це добре забуте старе».  В минулі часи на підприємствах працювали бібліотечні пункти видачі книг, які  зараз трансформувалися у місця перегляду періодики, проведення групових бесід, оглядів, обміну думками. 14 серпня 2014 року  працівники комунального закладу «Нововоронцовська центральна  районна бібліотека», запровадили  такі послуги в Нововоронцовському відділенні  «Укртелекому» та «Укрпошти», згідно якої читачі мають  змогу користуватися книгою, періодикою не приходячи до  бібліотеки. Цікавим фактом є те, що не тільки працівники, а й відвідувачі цих закладів із задоволенням беруть літературу, запропоновану бібліотекарями. Читання – це не разове задоволення. Отже літній абонемент  поступово перетворюється на стаціонарний пункт бібліотечного обслуговування.
  Цього ж дня, прохолода селищного парку відпочинку покликала  у  літературну подорож за «золотом Тугаріна – Змія» відважних лицарів селища, хлопців  4-7 класів, активних відвідувачів районної бібліотеки. Під час веселої пригоди вони активно проводили  час: подолали ряд випробувань, пригадали твори про билинних богатирів, відповіли на загадки, виконали фізичні вправи і, врешті – решт, отримали довгоочікувану нагороду.
    Бібліотечне літо-2014 – це програма цікавого дозвілля для користувачів бібліотеки, повне пригод, цікавих справ, веселих сюрпризів та нових друзів, а іноді і хвилин відпочинку під час спекотного трудового дня.
  Попереду іще багато сонячних днів, тому знову будуть цікаві враження і нові зустрічі з улюбленими книгами. Бібліотекарі подбають про це!  Читайте і відпочивайте разом з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар