понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Магічний кристал - Бібліотека

Життя Всесвіту зосереджене у магічному кристалі, що називається Бібліотекою. А бібліотека – це книги та читачі, між якими створюється новий знаний і незнаний дивний світ. Якщо слову додати музичне забарвлення – воно розквітне.  Музика – це найвиразніша  мова, яка здатна розповісти людям  про радість і сум без жодного слова. Ці два дива тісно переплелися 30 жовтня 2017  в комунальному закладі «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» під час години гармонії «Веселкові посиденьки», на яку завітали викладачі комунального закладу «Нововоронцовська районна музична школа» Ірина Флягіна, Олена Солонець та Лілія Галушко зі своїми вихованцями.
    Діти  здійснити подорож в чарівний світ музики, виконали приховані цікаві завдання, дізналися неймовірні факти,  відкрили для себе нові  книги.

    З давніх часів в усіх куточках світу люди співають і грають на музичних інструментах, створюють нову музику, читають друковані видання.  Завдяки оригінальній подачі матеріалу, учасники  заходу, мали можливість застосувати свої навички та оцінити власні знання.  В їх очах загорілося бажання досягати більшого, прагнення змінити світ, дати йому більше світла, тепла та гармонії.

Немає коментарів:

Дописати коментар