пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Ми - українці

Впродовж березня-жовтня 2017 року Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова за підтримки управління культури, управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації провела обласну національно-патріотичну акцію «Ми – українці».
30 листопада пройшов урочистий фінал «Україні – з любов`ю» .  На захід зібралися активні учасники для підведення підсумків та відзначення фіналістів. Нововоронцовський район представив краєзнавчо –пошуковий клуб «Карат» комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» (керівники  Наталя Сисенко, Людмила Зуєнко, Наталія Степаненко), який отримав грамоту «За створення туристично – екскурсійного маршруту «Мовчазні хранителі таємниць Нововоронцовки», та книги в подарунок. Краєзнавці підготували маршрут, спрямований на пошук та збирання інформації щодо самобутньої історії свого краю, народних культурних традицій, історичної спадковості поколінь. Він став результатом довготривалої, кропіткої праці злагодженої команди, до складу якої входять: Вікторія Кальченко, Вікторія Кикоть, Юлія Нікітюк, Аліна Кравченко, Іван Пелих, Роман Шуляр, Олександр Максимов, Віктор Корольов, Оксана та Тетяна Карпенки.  Учасники клубу відчули себе справжніми патріотами,  долучившись серцем і душею до неоціненного скарбу, переданого з діда-прадіда.
Пишаємося своєю патріотично налаштованою молоддю, залюбленої в рідне селище, яка  знає його історію і прагне розповісти якомога більшій кількості людей про красу та неповторність незвіданої Нововоронцовки.


Немає коментарів:

Дописати коментар