вівторок, 12 грудня 2017 р.

Впіймаємо право за хвіст

Правова обізнаність дітей потребує посиленої просвітницької роботи. Орієнтуватися у правових питаннях, правильно користуватися своїми правами, захищати їх та виконувати свої обов’язки, навчали працівник комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Наталя Сисенко та вчитель Тетяна Сисенко Нововоронцовської загальноосвітньої школи №1  під час правознавчих ігор  «З героями казок – статтями Конвенції про права дитини», організованих до Дня захисту прав людини.
Дізнатися про права , які захищає «Конвенція про права дитини» учням 2-Б класу допомагали казкові герої. Якщо уважно прочитати казки і трішечки подумати, то можна побачити, що у будь-якій казці герої стикаються з порушенням їх прав.  Школярі  визначали вид злочину, обґрунтовували свої думки.
Завдяки грі «Впіймаємо право за хвіст», школярі зрозуміли, що реалізовувати свої права потрібно так, щоб не порушувати інтересів інших.
Наостанок, бібліотекар наголосила, що кожен з присутніх неповторна і унікальна особистість, маленький громадянин вільної, незалежної країни, права якого захищає держава.

Немає коментарів:

Дописати коментар