вівторок, 10 квітня 2018 р.

Його життя єдина вічна мить

Один день війни... Чого він коштує – знає тільки той, хто пережив його. Для Івана Бережного 10 квітня 1944 року стало днем безсмертя. 
В день загибелі Героя Радянського Союзу І. Бережного директор районного краєзнавчого музею Валентина Тартиця та бібліотекар комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Наталя Сисенко для учнів 6 класу Нововоронцовської загальноосвітньої школи №2, 10 квітня 2018 року провели годину пам`яті «Його життя єдина вічна мить». Це лише маленька часточка великої данини мужньому воїну, люблячому сину, справжньому патріоту. Школярі познайомилися з життєвим шляхом героя на основі експонатів постійно діючої виставки музею зали Другої Світової війни.
Виставка-персоналія «Солдат, що віддав життя, заради нас і мирного світання», представлена на заході, розповіла про світлий образ Івана Бережного, справжнього воїна, який став легендою, факелом, що освітив шлях до Перемоги та світлого майбуття. Такі люди своєю самовідданістю, героїзмом і мужністю врятували світ від фашизму.
На прикладі героїчної загибелі нашого земляка, організатори донесли до сердець присутніх основну думку: війна – це безумство, це невиправдана жорсткість і доки хоча б один українець буде готовий покласти своє життя в ім′я процвітання і свободи своєї Батьківщини – існуватиме горда та миролюбива українська нація.

Немає коментарів:

Дописати коментар