четвер, 3 травня 2018 р.

Від родинних цінностей - до багатства нації

Тільки у мирі та злагоді  люди почувають себе комфортно. Дітям для щастя потрібні лише лагідні обійми рідних і тепло родинного вогнища. 
травня 2018 року в Нововоронцовському районному краєзнавчому музеї для учнів 5 класу загальноосвітньої школи №1 та їх батьків відчинила двері українська світлиця   «Родинного вогнища щедре тепло».  Під час зустрічі присутні зачерпнули води з джерела народної мудрості, вчилися шанувати батьків, а  дорослі слухати та розуміти своїх дітей.  Огляд тематичної літератури «Від родинних цінностей - до багатства нації», присвячений українським народним звичаям, традиціям та побуту, бібліотекар комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Наталя Сисенко різноманітила загадками, завданнями на кмітливість та змаганнями між батьками і дітьми. Директор краєзнавчого музею Валентина Тартиця додала заходу домашнього затишку, пригостивши школярів приготованим власноруч з любов`ю і ніжністю, дуже смачним печивом.
    Кожен з присутніх почув теплі слова вітання та подяки, діти розповідали вірші про мам, тат, бабусь і родину,  висловлювали свою любов  через красу української  пісні.
    Загалом на святі панувала родинна атмосфера  добра, любові, щирості.

 

  

Немає коментарів:

Дописати коментар