понеділок, 22 жовтня 2018 р.

Брама історії



19 жовтня 2018 року стартував тиждень приурочений  55 річниці створення Нововоронцовського краєзнавчого музею. Розпочався він проведенням краєзнавчого квесту «Брама історії» для  команд учнів 5-х і 6-х класів Нововоронцовської загальноосвітньої школи №1. Під час театралізованого дійства, розіграного  учасниками  волонтерської команди «Лідер» КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека», школярі, мандруючи залами музею, відповідали на запитання вікторин та виконували завдання з історії рідного краю. Переходячи з зали в залу, учасники заходу зустрілися з феями флори і фауни, козаком, подружжям Воронцових, туристкою з Франції, батьком Махном, вчителькою із дитячого будинку, Іваном Бережним, капітаном річкового пароплавства. Юні актори своєю грою створили надзвичайно гармонійну атмосферу, яка допомогла всім учасникам здійснити своєрідну подорож у світ історії.   Присутні у музеї не вперше та цього разу по-новому відкрилася для них брама  у світ історії Нововоронцовщини і вони змогли доторкнутися до пам'ятних сторінок та відчути дух минулих епох.
   На святі були присутні гості: селищний голова В.В.Марчук, керуюча справами районної ради Л.М.Величко, спеціаліст оргвідділу районної державної адміністрації О.О.Шмарковська, директор КЗ Нововоронцовська ЦРБ»  Л.М.Лукіна, які оцінювали знання конкурсантів.
  Захід відбувся за сприяння директора Нововоронцовської загальноосвітньої школи №1 О.В.Семеліт та допомоги педагога-організатора Р.П.Жовтоног.
    Квест допоміг глибше пізнати історію краю, розкрити її таємниці, зробив відпочинок незабутнім і вкотре довів, що музей - це цікаво! 
   Впродовж наступного тижня двері музею відкриті для бажаючих інтелектуально випробувати себе і  отримати гарні емоції.


 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар