середу, 23 січня 2019 р.

Єднаймося й творім одну державу!


Світлина від Степана Сєріка.
День Соборності України - день, коли українці промовили на цілий світ: “Ми - нація! Ми - на своїй землі! Ми - у власній державі!”.
Саме цій знаменній події присвячена організована 22 січня 2019 року працівниками комунального закладу ”Нововоронцовська центральна районна бібліотека” літературна експозиція “Україна є, була і буде”, матеріали якої поєднали історичні події минулих років та сьогодення. Представлені документи дозволяють відкрити для себе нові сторінки пам'яті наших предків та дати власне визначення поняттю соборності.
23 січня біля експозиції бібліотекарі Оксана Мандрика та Ніна Белінська, разом з головним спеціалістом Нововоронцовського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Тетяною Гусенко, проводили для користувачів бібліотеки бесіди на тему: “Єдність і згода, право й свобода - доля найкраща народа!”. Метою проведених діалогів було вкотре нагадати, що українці - одна велика, єдина родина.
Так, іноді, як і в кожній сім'ї, між нами виникають непорозуміння, суперечки, розбіжності у поглядах, проте, чого не відняти в нашого народу, так це вміння за необхідності згуртовуватись, стаючи єдиним цілим: сильним та нездоланним.
Треба вірити в Україну. Найважливіше, найголовніше - вона у нас є. А ми є в неї.

Немає коментарів:

Дописати коментар