понеділок, 17 березня 2014 р.

Якщо мрієш стати справжньою людиною – читай книги




14 березня 2014 року в приміщенні КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека»  відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач 2014». Учасники виконували тестові завдання і рекламували свої улюблені книги, прочитані поза шкільною програмою з використанням творчих елементів, театралізації та атрибутики. Усі діти з великою відповідальністю підійшли до виконання домашнього завдання, кожен демонстрував свій талант та захоплення.   Нагімова Олена навіть презентувала та подарувала районній бібліотеці власну книгу «Мій рідний край».
Боротьба за перемогу була запекла, але все ж члени журі мусили обрати кращих. Першість вибороли такі учні:
серед шестикласників  -  Вискуб Владислава, (Нововоронцовська ЗОШ №2); 
серед семикласників  - Нагімова Олена, (с. Гаврилівка);
серед учнів 8-х класів - Буклів Людмила, (Нововоронцовська ЗОШ №2).
Існує вираз: «Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти». Так само можна сказати: «Скажи мені, що ти читаєш, і я скажу, хто ти». Людина яка любить і вміє читати – щаслива людина. Навколо  неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів. Ці друзі – книги… Їх порівнюють із ріками, які напувають планету мудрістю. Ніщо силою не може порівняти з ними. Але, щоб зрозуміти твори своїх улюблених письменників, потрібно постійно працювати і не шкодувати на це ні часу, ні сил. Тому всі  наші учасники  усвідомили, що уміння вдумливо читати кожну книгу збагатить їхнє життя, зробить його більш цікавим і наповненим.
 Закінчився ІІ етап конкурсу,  переможців очікує обласне змагання за звання найкращого.  Організатори вдячні всім учасникам конкурсу, бібліотечним працівникам , які готували своїх читачів до цього конкурсу  та нагадують, що дружба з книгою не закінчується ніколи, зали бібліотек завжди гостинно приймуть бажаючих і розкриють перед ними свої книжкові багатства.

Немає коментарів:

Дописати коментар