понеділок, 4 лютого 2019 р.

Мистецтво жити в світі несхожих людей та ідей



4 лютого 2019 року пройшло засідання літературного любительського об’єднання «Пам’ять». Учасники колективу ознайомилися з плануванням на 2019 рік. Керівник об’єднання Світлана Бережна розповіла про обласний конкурс віршованих творів поетів-аматорів для видання збірки «Ми народились в Таврійському краї» і запропонувала всім прийняти участь.
На засідання була запрошена  провідний методист Комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Людмила Зуєнко, яка провела з присутніми  годину спілкування «Мистецтво жити в світі несхожих людей та ідей». В ігровій формі, додаючи акторську майстерність, логічне мислення та гарний настрій учасники відтворювали життєві ситуації та спільно намагалися знайти шляхи їх вирішення.  Адже для людини, яка хоче досягнути успіху, стати потрібною іншим, немає нічого неможливого. Зустріч підтвердила, чим довше живе людина, тим більше мудрості і душевної теплоти вона зберігає  у своєму серці. Не дивлячись на те, що учасники об`єднання отримують від держави  малі пенсії, вони продовжують становити активну частину нашого населення.  Так, на засіданні присутні мали змогу потренувати необхідні кожній людині якості – витримку, стриманість, терплячість
 Як говорить народна приказна «Милосердя й доброта, душі до раю поверта”. Організатори заходу закликали присутніх бути милосердними до тих, кому важче ніж нам і толерантними до всіх оточуючих.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар