четвер, 25 квітня 2019 р.

Книгоманія -2019


25 квітня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбулися фінальні змагання найкращих читачів і церемонія нагородження переможців обласного та міського етапів Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2019».
переможцями третього етапу «Книгоманії-2019» на Херсонщині і власниками запрошень до Львова на Фестиваль дитячого читання стали:
Головко Єлизавета, учениця Каховського НВК «Гімназія-спеціалізована школа І ст. з поглибленим вивченням іноземних мов», удостоєна звання «Суперчитач Херсонської області»;
Житняковська Валерія, учениця Комишанської ЗОШ І-ІІІ ст. №26 Херсонської міської ради – «Суперчитач міста Херсона».
Дипломом і книжковим подарунком відзначена Бовсуновська Руслана, учениця Херсонської ЗОШ І-ІІІ ст. №53, — учасниця суперфіналу, який відбувся під час святкового дійства і додав драйву урочистій церемонії нагородження.
Спеціальні призи книготорговельної фірми «Учбова книга» та дипломи переможців у номінаціях отримали:
Макаревич Владислав, читач Нововоронцовської центральної районної бібліотеки і Куценко Вікторія, учениця Верхньорогачицької опорної ЗОШ — за кращу відео-промоцію книги;
Соколовський Богдан, учень Володимирівської ЗОШ І-ІІІ ст. Скадовського району, і Адаменко Ксенія, учениця Голопристанської гімназії — за кращий читацький щоденник.

Немає коментарів:

Дописати коментар