пʼятницю, 26 квітня 2019 р.

З атомним попелом у серцях

26 квітня 2019р. в приміщенні районного краєзнавчого музею за участю його працівників та бібліотекарів КЗ “Нововоронцовська центральна районна бібліотека” організовано фотодокументальну виставку “З атомним попелом у серцях”, присвячену Міжнародному дню пам'яті Чорнобиля.
Процес усвідомлення багатомірності трагедії Чорнобиля постійно продовжується і поглиблюється. Ми маємо пам`ятати, що під “уламками” вибуху і підступним впливом згубної радіації лишилися люди та земля, на якій вони живуть і будуть жити їх діти. Про це свідчать, нагадують, застерігають представлені на виставці документи.
В експозиції використані фотознімки місцевих учасників ліквідації аварії, матеріали про наявні в селищі пам'ятні знаки, які слугують безмовним нагадуванням про те, якою ціною ми отримали можливість милуватися красою навколишнього світу, копії тематичних статей, надрукованих у ЗМІ та літературний ряд – публіцистика, поезія, проза, драматургія, де тема Чорнобильської катастрофи розкрита в максимально широкому спектрі.

Немає коментарів:

Дописати коментар