четвер, 20 лютого 2020 р.

Попри страх, ціною власного життя, заради майбутнього


З нагоди відзначення  Дня Героїв Небесної Сотні, 20 лютого в приміщенні комунального закладу «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» оформлено вівтар мужності «Попри страх, ціною власного життя, заради майбутнього». Кожна з представлених книг зберігає на своїх сторінках пам'ять про події 2013-2014 років. Вони стали початком нового відліку української історії, об'єднавши в незламну силу всіх патріотів нашої держави і які оживають в серці кожного з нас при «кодовому» слові Майдан.
Особливо цінною для нашої бібліотеки є книга нашого земляка Михайла Халака, безпосереднього учасники Революції Гідності. Він свідок шаленого виру думок, вчинків та емоцій, які панували в ті дні на Майдані, а також того, як руйнувалися межі запліснявілої людської свідомості та народжувалася нова, пронизана патріотизмом родина, гаслом якої стало « Слава Україні!». Свої думки та переживання Михайло Миколайович  художньо оформив і передав читачам, гармонійно поєднавши прозові спогади з емоційними поетичними творами.
Запрошуємо до нашої бібліотеки всіх охочих ознайомитись з матеріалами про Революцію Гідності та згадати тих, хто віддав своє життя заради вільної, незалежної України, ставши її небесними янголами – охоронцями.
Ми зобов'язані зробити все можливе, щоб пролита на Майдані кров не була даремною жертвою, щоб пам'ять про Героїв Небесної Сотні  ніколи не згасла, а народжена у той час єдність українців була для наших громадян пріоритетною цінністю. Слава Україні! Героям Слава!


Немає коментарів:

Дописати коментар